Home Facts My dirty mind

My dirty mind

by Calliat

Mijn gedachten gaan soms alle kanten op. Oh wees niet bang, ik zal echt niet al mijn gedachtes delen, maar wél een greep daarvan! Je wilt namelijk echt niet alles weten wat ik denk. Écht niet ;-)))

Hoe lang is het ook al weer geleden dat wij  überhaupt vakantie gehad hebben? Oh, pas twee maanden geleden maar eerlijk gezegd voelt het als een eeuwigheid!

Deze week echt even de to do’s in Prague checken! Zullen mijn bestie en ik dan echt in een bierbad gaan met onze (bier)lovers?

Man, man, man, AL-WÉÉR file! Het is toch echt iedere dag hetzelfde liedje…

Van mijn opdrachtgever mag ik spijkerbroeken dragen. Tijdens de zomerperiode heb ik geen spijkerbroek aan gehad, ik bleek toen ook bijna 10 kilo lichter te zijn. Ik schaam me rot, maar ik ben net een rollade. Maar écht ;-))) (Wel een reden om weer eens te shoppen…)

Ik moet echt nieuwe blogs vooruit gaan schrijven. #sorry #ampertijd #genoeginmijnhoofd

Fotoboek van de vakantie is ook nog half in de maak, althans moet ik nog soort van aan beginnen. Foto’s ook nog niet uitgezocht. Schiet lekker op zo!

Je bent nu vast aan het denken wanneer mijn dirty story nou eens voorbij komt? #misschienstraks #misschiennooit

Hoorde dus op de radio dat de files komende jaren erger gaan worden. Super fijn, nu al zin in… #dusniet

Afgelopen week was ik jarig, mijn eerste verjaardag zonder mijn familie. Wel een etentje bij de Molen gehad met Mr. Lover én een heerlijke lunch bij Hemels met mijn schoonmoeder!

Jezelf helemaal leeg kotsen en poepen is zó waardeloos. De buikgriep had mij best mogen passeren… Gatver, wat een ellende! De kilo’s zo door de pot gespoeld, dat dan weer wel ;-))

Dat goede tijden slechte tijden nog steeds gemaakt én uitgezonden wordt, snap ik nog steeds niet. Of ben ik echt nou de enige die dat denkt?

Een schoon bed is zoooooooo lekker!

Af en toe voel ik mij net een huishoudster, waar zijn toch die kabouters om mij te helpen? Verstopt in de Efteling zeker?

Dirty of niet, het leest wel lekker door! Volgende keer weer mijn dirty mind lezen?
Liefs,
Amber
0 comment
0

You may also like

Leave a Comment

Livvinn.com gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je ermee instemt. Oke Read More