Home DISCLAIMER

DISCLAIMER

by Calliat

Alle artikelen en foto’s op Livvinn.com zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om teksten en foto’s te kopiëren of verspreiden. Ook elke andere vorm van gebruik van teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de eigenaresse.

Livvinn.com wordt met grote zorg ontwikkeld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud kunnen geen rechten ontleend worden. Alle artikelen op Livvinn.com zijn geschreven op basis van eigen ervaring en mening. Er zullen geen artikelen verschijnen waar wij niet achter staan.

Livvinn.com is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van Livvinn.com. Ook is Livvinn.com niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen en gelinkt wordt. De inhoud van Livvinn.com is aan verandering onderhevig en kan op elk moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Voor vragen, suggesties of andere zaken ben ik per mail te bereiken. Ook behandel ik berichten die mij gestuurd worden via Instagram Prive berichten.

Livvinn.com gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je ermee instemt. Oke Read More