Home Life Hét is dus waar, online shoppen maakt gelukkig! (plus korting ;-)))

Hét is dus waar, online shoppen maakt gelukkig! (plus korting ;-)))

by Calliat

Het wordt steeds populairder, makkelijker én mega aantrekkelijker om online te shoppen. Want tegenwoordig is het niet meer weg te denken. Althans voor mij zeker niet. Shoppen in een “gewone” winkel maak je mij niet blij mee. Met vriendinnen vind ik het af en toe wel leuk, maar online is het gewoon makkelijker en heb je geen gedoe met die veel te krappe, warme, kleine, zweterige, pashokjes… Bovendien hoef je voor online shoppen niet eens meer je laptop open te klappen, via je telefoon gaat het ook hartstikke makkelijk. Geloof me, ik spreek uit ervaring en voor ik het weet, heb ik wéér iets leuks besteld wat ik natuurlijk écht nodig heb… En wat ik overigens een groot voordeel vind, is dat je de deur er niet voor uit hoeft, er niet goed voor hoeft uit te zien en dat je alle tijd kan nemen om te passen én kan combineren met items die je al ooit eens hebt aangeschaft!

De pakketbezorger komt hier zeker minimaal twee á drie keer per week aan de deur

Online is er van alles te bestellen, maar sites waar schoenen, tassen, kleding en armbanden verkopen… Ja, daar word ik wel heel warm en natuurlijk gelukkig van. Mijn bankrekening daarentegen vind het af en toe vreselijk. Evenals mijn naaste omgeving, “bestel maar, bestel maar, bestel maar…” wordt er dan gezongen; of “had je weer geld te veel?” wordt ook vaak sarcastisch gevraagd… Ach, ik moet ook mezelf gelukkig houden hé! Money to blow was het toch, haha! Ook de pakketbezorger heeft hier inmiddels een vast adres, want de pakketbezorger komt hier zeker minimaal twee á drie keer per week aan de deur. Hé, niet alleen maar voor mij hé, want er worden ook pakketjes van de buren afgeleverd ;-)))

Je kan het maar gewoon in je kast hebben toch?

Afgelopen was het weer zo ver, het was payday geweest, livvinn.com had enorm veel positieve reacties en bezoekers gehad en ik wilde mezelf een cadeau geven. Uiteraard ben ik online gaan kijken, want dan kan ik er even lekker voor zitten en een beetje struinen. Via Facebook heb ik meerdere malen de pagina van ByMusthaves voorbij zien komen. Steeds maar kijken, wat in het winkelwagentje gooien en dan bedenken “heb ik het echt nodig…?” (Gekke vraag eigenlijk, want ik beantwoord deze vraag eigenlijk altijd met JAAA!), maar dan toch niet kopen! Is overigens super knap van mezelf, maar goed. Afgelopen week was dat in ieder niet het geval, er stonden nieuwe schoenen en een hele leuke tas in mijn winkelwagentje en ineens had ik het gekocht. Twee dagen later werd het pakketje geleverd en blijer kon ik niet worden, mijn nieuwe schoenen en tas… Ik was verliefd! Uiteraard had ik het niet écht nodig, maar het is altijd handig. Je kan het maar gewoon in je kast hebben toch?

Je kan trouwens nooit genoeg tassen hebben toch?

De website van ByMusthaves is makkelijk te bezoeken, overzichtelijk en staat vol met heerlijke, leuke, betaalbare items. Zo heb ik de tas Aisha gekocht voor €34,99, een leuke beige tas, met een zilveren details en een slangenprint schouderhengsel (I love animalprints!!!). Je kan trouwens nooit genoeg tassen hebben toch? De tas kan je aan één schouder dragen, maar ook cross body. De tas is voorzien van een magneetknoopje waarbij je de flap vastmaakt, het heeft een hele handige rits om de tas dicht te maken, en het heeft genoeg opbergruimte voor mijn telefoon, portemonnee, labello’s, kauwgum, sleutels, etc.

Tas Aisha

Met deze schoentjes zal je zeker opvallen, alleen je moet het wel durven…

Ook heb ik de shoes Hatice gekocht, deze zijn in de sale te vinden voor €14,99. Het zijn zilveren schoentjes, de zool is van rubber en de schoentjes zijn gemaakt van PU (Polyurethaan). Het is imitatieleer dat bijna niet van echt te onderscheiden is. PU-leder is een synthetische samenstelling en dit materiaal bevat 100% geen dierlijke stoffen. Het materiaal is betaalbaar en makkelijk te onderhouden. Er wordt ook aangeraden om de schoenen te behandelen met een onderhoudsmiddel voordat je ze gaat dragen.
De maten van deze schoenen vallen overigens normaal, ikzelf heb maat 37/38 en heb deze schoentjes in maat 38 besteld en ze zitten als gegoten! Ze zijn leuk te combineren met een rokje, leuke donkerblauwe skinny jeans of een jurkje. Met deze schoentjes zal je zeker opvallen, alleen je moet het wel durven… Ik hou wel van een beetje apart, en ik kan niet wachten om ze te dragen :-)))

Shoes Hatic

Dat maakt het shoppen nog veel leuker :-)))

Wanneer je voor 17:30 uur besteld, heb je je pakketje de volgende dag al in huis. Hoe fijn is dat? Ik had natuurlijk later dan 17:30 uur besteld, en moest daarom een dag langer wachten. Via de mail wordt je op de hoogte gehouden, en je kan ze ook altijd mailen als je vragen hebt. Superhandig en een fijne service! Dat maakt het shoppen nog veel leuker :-)))

Dit weekend hebben ze overigens 10% korting met de kortingscode: F4SH1ONLOV3R. Dat maakt het shoppen op deze zondag wel heel veel leuker en aantrekkelijker toch? Dus twijfel niet en wordt net zo gelukkig als dat ik ben van ByMusthaves ;-)))

Heel veel plezier met shoppen!

Liefs,
Amber

 

 

 

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment

Livvinn.com gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je ermee instemt. Oke Read More