Home Our home Het uitzoeken van ons interieur

Het uitzoeken van ons interieur

by Calliat

In mijn vorige blog heb ik laten weten dat ik samen met mijn liefste, een huis heb gekocht. Naast dat er een behoorlijke papierwinkel en zere handen van al die handtekeningen zetten bij kwamen kijken, moesten wij ons gaan verdiepen in de “meubelwereld”. En omdat mannen het zo fijn vinden om te shoppen, heb ik de mijne mee gesleurd naar Woonboulevard XXL in Breda…

Wat zou hij mooi vinden? Vind ik dat ook mooi of juist niet? Gaan we er samen uit komen? Komt hij met vreselijke dingen aanzetten? Ik was toch wel een beetje benieuwd…

Diep van binnen was ik ontzettend benieuwd naar wat mijn liefste uit zou kiezen qua meubels. Wat zou hij mooi vinden? Vind ik dat ook mooi of juist niet? Gaan we er samen uit komen? Komt hij met vreselijke dingen aanzetten? Zal hij mij verbazen? Ik was er eerlijk gezegd een beetje huiverig voor, maar toch was ik ook wel ontzettend benieuwd. Tot mijn verbazing hebben wij bijna dezelfde smaak! Dat scheelt écht enorm en hebben we maar één middag over de meubelboulevard hoeven sjokken om inspiratie op te doen en natuurlijk één middag gehad om de boel te kopen. Tsja, ik wilde nog niets kopen voordat ik de zekerheid had, dat wij eigenaren waren van ons nieuwe huis.

“Mannen liggen als een koning in de showroom te zwijmelen en te bedenken, hoe zij voortaan voetbal gaan kijken…”

Oh, om niet te vergeten… Er was wel “iets” waar ik tegen aan liep en waar misschien wel meerdere vrouwen tegen aan (hebben ge)lopen. Want helaas deelde wij hierin niet dezelfde smaak; de bank! Het viel mij op, want er liepen meerdere stellen in de winkels, dat mannen enorm voor comfort kiezen. De bank moet beschikken over een aantal functies; er moet een relaxfunctie op zitten, de beentjes moeten omhoog kunnen, moet lekker kunnen liggen en het liefst een gadget erbij om een fles bier naast hen neer te kunnen plaatsen en hopla. De mannen liggen, werkelijk waar, als een koning in de showroom te zwijmelen en te bedenken hoe zij voortaan voetbal gaan kijken. En nee natuurlijk niet alleen, want voor hun vrienden is dit óók zo “oh lekker comfy”! Dan kom ik toch weer even bij mezelf, want vrouwen zijn vrouwen niet als ze toch wel een beetje voor elkaar krijgen wat ze willen… Vriendlief heb ik uit zijn droom gehaald en verteld (soort van mede gedeeld ;-))) dat er zo’n afschuwelijke bank er niet in komt! Hoe “oh zo lekker comfy” de bank ook mag zijn. Jullie zullen vast denken, vet zielig voor je liefste. Nou nee hoor, was eerder zielig voor mezelf geweest als die bank er wel was gekomen!

Uiteindelijk hebben wij in Oisterwijk, dé bank gevonden die wij beide mooi vonden. Je kan er normaal op zitten, op relaxen, liggen, etc. Hij zit echt mega (!) lekker en binnen 15 minuten hadden wij de bank gekocht. Ik ben nogal perfectionistisch en er waren wel wat aanpassingen nodig om het onze ideale bank te maken. Gelukkig deden ze er in de winkel totaal niet moeilijk over en vroeg ik me van binnen af of de verkoopster wel vaker zó snel een bank had verkocht. Nadat het papierwerk rond was, konden wij de rest van de winkel bekijken. Met de hoop dat er geen betere en mooiere bank in de winkel stond, want de rest van de winkel hadden wij nog niet gezien ;-))).

Ik ben benieuwd hoe het allemaal zal staan, maar eerst wachten tot december… Dan gaat de eerste relatiecheck van start; klussen én verhuizen! Daarna kan het sprookje voortzetten in het nieuwe Brabolandse paleis… Oh en wat echt vet zielig is, bij de bank zit geen gadget voor het bier, maar hij zit wel zo “oh, lekker comfy…”

Liefs,
Amber

1 comment
0

You may also like

1 comment

Erica 6 november 2017 - 17:16

Heel benieuwd hoe jullie bank bij ons staat 😉 mogen jullie ons oude bakstel hebben! Goede deal toch? Zonde anders als Boudewijntje de bank vernaggeld! 😂

Reply

Leave a Comment

Livvinn.com gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je ermee instemt. Oke Read More