Home PRIVACYSTATEMENT

PRIVACYSTATEMENT

by Calliat

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van Livvinn.com is een belangrijke en nauwkeurige taak. Vandaar deze privacy verklaring en policy over de informatie die Livvinn.com verzamelt en hoe deze wordt gebruikt.

1.Toestemming

Door de informatie en uitingen op Livvinn.com te gebruiken, ga je akkoord met deze privacy verklaring en de voorwaarden die hierin zijn opgenomen.

2. Mailen naar Livvinn.com

Je kan mij mailen naar info@livvin.com. Je gestuurde mail wordt opgeslagen op een beveiligde mailserver waar alleen Amber van Leeuwen toegang tot heeft.

3. Persoonsgegevens die wij verwerken

Livvinn.com verwerkt je persoonsgegevens, doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website

4. Reacties plaatsen op Livvinn.com

Livvinn.com biedt de mogelijkheid om reacties achter te laten op een blogpost. Hierbij kun je je naam, e-mailadres en website invullen. Het is niet verplicht om deze gegevens in te vullen. Je e-mailadres wordt enkel opgeslagen zodat wij je kunnen bereiken als je een vraag hebt of om de uitslag van een winactie te communiceren. Je e-mailadres wordt niet met derden gedeeld en  wordt ook niet gebruikt voor reclamedoeleinden. Reacties blijven online staan zolang het desbetreffende artikel online staat en door een reactie onder een artikel van Livvinn.com te plaatsen, stem je hier mee in.

Wil je eerder geplaatste reactie(s) inzien of verwijderen van onze website? Stuur dan een mail naar info@livvinn.com.

5. Delen van persoonsgegevens met derden

Livvinn.com verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Livvinn.com blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

6. Cookies die wij gebruiken

Livvinn.com maakt gebruik van verschillende statistieken om bij te houden wie de website bezoekt, wat bezoekers bekijken en welke pagina’s er bezocht worden. Livvinn.com plaatst daarom analytische cookies bij bezoekers, omdat die informatie opleveren die bijdraagt aan de kwaliteit van de website en content. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. De cookies die wij dus gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. De informatie die via deze cookies wordt geregistreerd bestaat o.a uit het type browser en de bekeken pagina’s. Tevens wordt ingezien waar bezoekers Livvinn.com voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie blijft anoniem en is niet gekoppeld aan verdere persoonlijke informatie.

Google Analytics cookies die door Livvinn.com worden geplaatst voldoen aan de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG)

  • Door middel van een afgesloten verwerkersovereenkomst.
  • Gegevens worden anoniem verwerkt en zijn niet terug te voeren op een individu. IP-adressen worden hiervoor anoniem gemaakt.
  • ‘Gegevens delen’ is uitgeschakeld. Dit betekent dat er geen statistieken met Google worden gedeeld en dat de volgende opties allemaal staan uitgeschakeld:
    • Producten en Services van Google
    • Benchmarking: verzamelde en anonieme gegevens delen met Google en derden
    • Technische ondersteuning
    • Accountspecialisten van Google
    • Gegevensdeling
    • User ID
  • Er wordt verder geen gebruik gemaakt van andere Google diensten in combinatie met Google Analytics cookies.

7. Cookies uitschakelen

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kan je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

8. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Livvinn.com neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@livvinn.com.

9. Autoriteit Persoonsgegevens en datalek meldingen

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van jouw persoonlijke gegevens, stuur mij een mail en dan wil ik je graag helpen om hier een oplossing voor te vinden. Komen wij er samen toch niet uit? Dan kan je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Per 7 juli 2017 ben ik als website beheerder verplicht, om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn.

Als je meer informatie wilt ontvangen of vragen hebt over de privacystatement van Livvinn.com, kan je contact met mij opnemen via info@livvinn.com.

Livvinn.com gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je ermee instemt. Oke Read More

UA-103277556-1